Интернет платформата раздава подаръци на чаровни малчугани

Тази Коледа най-щедрият белобрад старец по целия свят ще посети първо NovaPlay, за да раздаде страхотни подаръци на най-послушните деца. Преди настъпването на най-топлите и очаквани празници от годината нов конкурс на име „Мили Дядо Коледа” търси съкровени детски видео желания до Дядо Коледа. 

От 2 декември до 21 декември всички родители могат да изпратят видео на своите деца на адрес play.novatv.bg/koleda. Видеата трябва да съдържат обръщението на малките участници към добрия старец, като възрастовото ограничение за участие е седем години.

Победители в  конкурса „Дядо Коледа” ще бъдат три деца, а условието те да получат големите награди е видеата с тяхно участие да са събрали най-много Facebook харесвания в NovaPlay.

Най-харесваното видео послание към Дядо Коледа ще грабне ваучер за детски подарък на стойност 300 лева, докато двама от първите му подгласници ще получат награди в размер на 200 лева. 

Най-очакваният момент – този за обявяването на победителите, ще настъпи броени часове преди Коледа – на 23 декември, а имената им ще бъдат публикувани на адрес play.novatv.bg/koleda

Конкурсът „Мили Дядо Коледа” очаква кандидати за коледни подаръци. Всеки родител може да изпрати едно видео пожелание на своето дете, а файлът не трябва да надвишава големина от 100 MB и продължителност 90 секунди.