Гледайте седем емблематични революционни филма от 2 до 8 декември

KinoNova преобръща представите за ред и хармония с тематична кино седмица, посветена на силните герои и революционните сюжети. Том Круз и Колин Фарел, Анджелина Джоли и Морган Фрийман са само част от емблематичните имена, решили да променят политическия и исторически ред завинаги, в седмица на революцията и едни от най-запомнящите се роли в киното.

Тях и още кино величия ще видим в седем поредни вечери по канала, от понеделник до неделя, точно в 21.00 ч.

Детективска история, трилър и научна фантастика ще могат да видят киноманите още тази вечер от 21.00 ч. в лентата на Стивън Спилбърг „Специален доклад”. Една кино революция, успяла да промени целия свят в борбата за свобода, ще се излъчи във вторник със специалното участие на Натали Портман и Хюго Уийвинг. Точно в 21.00 ч. двамата ще бъдат партньори в своята революционна мисия във „В" като вендета”. 

В сряда актьорът Джеймс Макавой ще се превърне в защитник на справедливостта, след като е запознал с опасната красота на Анджелина Джоли. Заедно с  Морган Фрийман те ще вземат участие  в култовия екшън по комикс „Неуловим”.

Една история по действителен случай ще припомни на зрителите междурасовата война на улицата в четвъртък, във филма „Гласове на свободата”.

Разбиращи празнотата и липсата на смисъл в живота си,  Брад Пит и Едуард Нортън пък ще създадат своя „Боен клуб” почти в края на революционната седмица -  в последния делничен ден от седмицата, за да представят двете лица на един и същи борец – този за смисъла на живота. За силен финал  на седмицата – две премиерни заглавия за българската публика от САЩ и Великобританкия – „Вихърът на танца” и „Рок радио”, ще забавляват зрителите във всеки от дните на уикенда, точно в 21.00 ч., а общото между тях е истинският рок, танците и новаторският бунтарски дух.

Влезте в революцията с KinoNova всяка вечер от 21.00 ч. до 8 декември.