Две от звездите ще напуснат Big Brother All Stars по време на полуфинала на шоуто

Тази вечер полуфиналистите на Big Brother All Stars 2013 ще премерят сили в последната битка преди големия финал на 16-ти декември.  Двама от Съквартирантите ще напуснат сезона на „риалити звездите“ в лайв епизода днес от 20.00 ч. по Нова ТВ

 Довечера Къщата на Big Brother ще се превърне в истински коледен спектакъл, в който всяка една от звездите ще получи своя роля. В „Коледната приказка“ Лео ще поеме тежката задача да се превърне в Дядо Коледа, а Денди ще получи ролята на лошия Магьосник. Златка Райкова ще продължи с вече познатия образ на Снежанка, дарявайки с усмивка всички приказни герои. Удовлетворението от получената роля няма да споходи всички Съквартиранти и някои от тях ще останат доста разочаровани. Певицата Райна ще трябва да изиграе елена Рудолф, което истински ще я разстрои и ще помрачи доброто й настроение. Кои Съквартиранти ще получат ролята на джуджетата Мрънди и Срадливко и дали Райна ще саботира Мисията, зрителите ще разберат тази вечер в лайв изданието по Нова ТВ.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат певецът Рафи в защита на Лео, журналистката Кристина Патрашкова, която ще защитава своята любимка Златка Димитрова, а актрисата Елен Колева -  Райна. Катето Евро ще подкрепи Финдо, Милен Цветков ще даде своята подкрепа на Денди, а DJ Дамян ще вземе ролята на защитник на Ели.

 Кои ще бъдат следващите напуснали Съквартиранти и кои ще бъдат петимата финалисти ще разберете тази вечер от  20.00 ч. по време на Елиминациите в ефира на Нова ТВ.