Вижте най-добрите правни трилъри от 16 до 20 декември

Тази седмица зрителите на KinoNova ще имат възможността да видят най-добрите правни трилъри в американското кино, създадени по книгите на Джон Гришам.

Самият Гришам е адвокат по образование, което е причината творбите му да се отличават от останалите съдебни трилъри с невероятната си достоверност.  Джон Гришам познава недъзите на американската правна система, а героите му, макар и адвокати, винаги са на страната на слабите и онеправданите, което ги прави симпатични на зрителя.

Тази седмица в ефира на KinoNova малкият човек ще победи системата.

Понеделник, 16 декември, Мат Деймън ще постави на колене една от най-големите американски застрахователни компании в „Уадрът”.

Във вторник, 17 декември, Крис О'Донъл ще направи труден избор между правото и семейството в трилъра „Камерата”, опитвайки се да спаси  своя дядо, осъден за расистко убийство.

В сряда, 18 декември, настава „Време да убиваш”, а Матю Макконахи ще се опита да спаси Самюел Джаксън от правосъдната система на щата Мисисипи, изправяйки се срещу расистките стереотипи на обществото.

Четвъртък, 19 декември, Сюзън Сарандън ще се бори за живота на единадестгодишно дете в „Клиентът”.

Петък, 20 декември, „Присъда за продан” ще ни разкрие възможно ли е да се манипулира един съдебен процес, особено когато в него са замесени Джон Кюсак и Рейчъл Уайз.

Подробности за филмите ще откриете на http://kinonova.bg/

Влезте в съдебната зала с героите на Джон Гришам от понеделник до петък от 21.00 ч. в ефира на KinoNova.