Ексклузивна галерия от финала можете да разгледате тук

Златка Димитрова е победителят в Big Brother All Stars 2013. Зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на изключително емоционален финал на най-успешното риалити в българския ефир.

В последната си Мисия Съквартирантите трябваше да посветят свое коледно писмо на любимите си хора и българската публика. Всеки един от тях сподели през сълзи най-съкровените си емоции, обръщайки се към родители, приятели, половинки и деца. Силните чувства се пренесоха и в студиото, където близките на звездите чуха на живо своите послания.

Първа напусна Къщата Златка Райкова, а малко по-късно я последва фолк звездата Райна.

Интелектуалецът Денди излезе трети сред бурни възгласи и аплодисменти. Гласуването беше много оспорвано. Разликата между Денди и втория във временното класиране беше няколкостотин гласа. Лео завърши втори, пожелавайки си „след второто си участие в шоуто да има същия успех и през следващите осем години“.

Големият победител е Златка Димитрова. Тя не можа да сдържи сълзите на радост от победата и същевременно тъгата от раздялата с Къщата на Big Brother All Stars 2013. Като най-голяма къщовница на сезона Димитрова не пропусна да внесе ред за последен път в обитавания от звездите дом през изминалия месец. Тази вечер се сбъдна голямата мечта на Златка Димитрова – да спечели, за да помогне. Голямата награда в „сезона на риалити звездите“ е джип Hyundai, който Златка ще дари за своята кауза - лечението на пострадалия в катастрофа Боби.  

„Човек се променя, тези момичета излязоха от държавата на Златките”, заяви в коментарното студио с Ники Кънчев журналистката Кристина Патрашкова. „Лео ни напомни, че можем да бъдем нормални, а Златка – че трябва да бъдем добри”, добави по-късно тя.

Изключително успешният сезон на Big Brother All Stars 2013 не само събра големите риалити звезди на България, но показа техния потенциал, предоставяйки възможност на феновете да разберат най-интересните детайли от живота на своите любимци. 

Най-гледаното риалити шоу в българския ефир завърши своя сезон. Любимата риалити звезда на България е Златка Димитрова.

Ако сте пропуснали грандиозния финал, можете да го гледате в NovaPlay.