Не пропускайте празничното издание на играта от 18.00 ч. по Нова ТВ

Днес, 31 декември, за последен път, но само за тази година „Сделка или не“ ще гостува във вашия дом. Точно по тази причина в предаването ще играят не една личност, а цели пет, с които се гордее цяла България и които ни прославят по света. В новогодишната вечер ще играят звездни гости в лицето на едни от най-изявените български спортисти.

Това са единствената българка с два златни медала от световни първенства по гребане, олимпийски шампион от Олимпиадата в Пекин през 2008 година, лицето на Българската Коледа - Румяна Нейкова.

Най-успялата българска биатлонистка, „поразяващата ръка“ върху ските, принцесата на Родопите, олимпийска шампионка от Игрите в Нагано 98-а - Екатерина Дафовска.

Лекоатлетката, за която скачането е като ходенето. По-бърза от вятъра и „по-скоклива” от пантера, олимпийси шампион от Сидни 2000 - Тереза Маринова.

Трикратният световен шампион и шесткратен европейски шампион по класическа борба, човекът, който с лекота може да тушира всеки един съперник на тепиха, олимпийски шампион от Олимпиадата в Сидни 2000-ата, треньор номер едно за изминалата година у нас - Армен Назарян.

И капитанът на националния ни отбор по футбол, шампион на България през 2010 година, избран за футболист на футболистите, нападателят, който рита еднакво добре и с двата крака - Ивелин Попов.

Всички те ще играят за най-благородната кауза - за „Българската Коледа”  и децата на България.

Не пропускайте празничното издание на „Сделка или не” от 18.00 ч. по Нова ТВ.