Яна и Петко - една влюбена двойка на корицата на EVA през любовния февруари

През февруари, месеца на любовта, на корицата на списание EVA е една влюбена двойка  Яна и Петко. Тяхната връзка навърши една година, като им предстои най-хубавото  появата на бебе.

В първото съвместно интервю на двамата като семейство Яна за първи път говори за бременността си. „Не чакаме близнаци, както писаха в жълтата преса”, откровена е танцьорката. „Не знаем и пола на бебето. Искаме да е изненада”. 

За любовта им, пътя един към друг и живота им заедно четете в новия брой на EVA. Четете още за любовната история на известната актриса и модел Вера Йорданова, играла във филм на Тарантино, и нейния мъж Федерико – двойка, чиято любов израства в кулинарните им приключения. Както и за духовното пътешествие до езерото на духовете в Гватемала на певицата Белослава. 

В EVA през февруари ще откриете и вълнуващата история на Ууна и Чарли Чаплин по случай 100 години от филмовия дебют на актьора и създаването на прекрасния му герой Малкия скитник. И още – подготовката за вечерта на Оскарите, любопитно за претендентите и за новите лица сред номинираните.