Фантастичният екшън събра най-много гласове тази седмица в „Треска за Оскари” по KinoNova

„Батман” е филмът на публиката във втората седмица от тематичния месец „Треска за Оскари” по KinoNova. През цялата минала седмица феновете на KinoNova на официалната Facebook страница на канала - Facebook.com/kinonova, имаха възможност да гласуват за любимото си от общо седем предложения в „Треска за Оскари”.

Вече са ясни и победителите, които печелят специалните кино награди в  играта – режисьорски стол с името на победителя, клапа и мегафон.

На адрес Facebook.com/kinonova и през следващите две седмици, до 2 март,  киноманиаците ще могат да гласуват за най-добрия филм и да участват в томболата за спечелване на още тематични награди. За да се включат в играта, те ще трябва да гласуват за една от лентите, като въведат в гласуването и специалния хаштаг на лентата фаворит. Хаштагът на филма ще бъде изписан на екрана по време на заглавията, част от „Треска за Оскари”.

 

 

Печеливши в играта „Треска за Оскари” в седмицата 10-16.02.2014:

Режисьорският стол отива при Нели Танева;

Милена Иванова е новият собственик на филмова клапа;

Християн Гьошев печели мегафон;

KinoNova ще се свърже с всеки един от победителите.

Филмите, които са част от „Треска за Оскари”, стартират всеки ден в ефира на канала от 21.00 ч.

А тази вечер по KinoNova феновете на качествените филмови заглавия ще видят  продължението на историята за супергероя от Готъм – „Батман се завръща”.