Видео съдържание, нови рубрики и повече новини ще предложи Gong.bg от 10 март

Два от най-големите спортни сайтове в страната – Sportni.bg и Gong.bg, се обединяват, за да предложат на потребителите си още по-богато и качествено съдържание. От 10 март на адрес Gong.bg спортните фенове ще могат да намират повече спортни новини, коментари, нови рубрики и богато видео съдържание. 

Екипите на двата сайта се обединяват изцяло в името на потребителите, като целта е занапред те да намират всичко най-важно от света на спорта на едно място, поднесено по най-достъпния, изчерпателен и интригуващ начин. Обогатеното съдържание включва отразяване на по-широк спектър от спортове, новини в реално време, нови рубрики и повече коментари. Сериозен фокус Gong.bg ще постави върху видео съдържанието, където активно ще си сътрудничи с екипа на Nova Sport.

Сливането е резултат от обединяването на онлайн групите Нетинфо, Дарик Уеб и Нова Броудкастинг Груп. Новият екип вярва, че читателите ще останат приятно изненадани от промените и професионалното и въздействащо отразяване на света на спорта.