Филмът „Гордост и предразсъдъци” е изборът на зрителите на KinoNova миналата седмица

Само три ленти остават до финала на тематичния месец „Треска за Оскари” по KinoNova, а точно толкова са и дните до 86-та церемония по връчване на престижните награди „Оскар”. Драмата „Момиче за милиони”, трилърът „Подмяната” и приключенският „Кинг - Конг” са сред отличените филми, които зрителите могат да гледат до края на тази седмица. 

Междувременно „Гордост и предразсъдъци” стана филмът на публиката в предпоследната седмица от тематичния месец. През цялата минала седмица феновете на KinoNova на официалната Facebook страница на канала - Facebook.com/kinonova, имаха възможност да гласуват за любимото си от общо седем предложения в „Треска за Оскари”.

В последната седмица до 2 март киноманиаците могат да гласуват за най-добрия филм и да участват в томболата за спечелване на още тематични награди. За да се включат в играта, те трябва да гласуват за една от лентите, като въведат в гласуването и специалния хаштаг на лентата фаворит. Хаштагът на филма ще бъде изписан на екрана по време на заглавията, част от „Треска за Оскари”.

Ето кои са печелившите в играта „Треска за Оскари” в седмицата 17-23.02.2014: 

Режисьорският стол отива при Христина Цветкова 
Филмовата клапа е за Светлана Минчева
Мегафон печели Цвета Скерлева.