Подробна 10-дневна прогноза и ексклузивна информация за ски условията в страната са сред предимствата на приложението

Най-големият сайт за прогноза на времето Sinoptik.bg вече е с напълно безплатно мобилно приложение. Така всички потребители могат да разберат какво е времето у нас и по света само с един клик на телефона. 

Уникалните му предимства го превръщат в най-добрия избор на младите и активни потребители. Апликацията предлага прогноза за 80 000 точки в цял свят за десет дни напред. Капризите на времето няма да са тайна за потребителите и те ще знаят как то се променя на всеки 60 минути през следващите 24 часа. 

Приложението е единственото, което предоставя и детайлна информация за ски условията в големите български зимни курорти, включително картина от камери на пистите, карти на пистите и състоянието на ски съоръженията.

Любимата функционалност „усеща се като”, локациите за бърз достъп и синхронът между изображение и състояние на времето също са достъпни през телефона, а дизайнът и навигацията са все така лесни за ориентиране и работа. Апликацията разполага и с безплатни приложения за Android и Apple. 

Можете да изтеглите приложението съответно от Google Play и AppStore

Вижте подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред на Sinoptik.bg.