Не пропускайте комедийната поредица от 21 март в 18.30 ч. по Diema

Актьорът Матю Пери, познат на зрителите с ролята си на Чандлър Бинг от „Приятели”, е главният герой в премиерния сериал по Diema „Смело напред”. От 21 март, всеки делничен ден от 18.30 ч., Пери ще се превъплъщава в устатия спортен радиожурналист Райън Кинг.

В новата си роля актьорът отново демонстрира саркастичното чувство за хумор, присъщо на Чандлър, но също така показва и неподозирани страни на своя артистичен талант и характер. Причината за това се крие във фабулата на сериала, дело на един от сценаристите на „Приятели” – Скот Силвери.

„Смело напред” разказва историята на спортния коментатор Райън Кинг, който след внезапната смърт на своята съпруга е принуден от шефа си да посещава групова психотерапия, за да преодолее скръбта си. В началото той прави това с неохота и полага минимални усилия, за да се приобщи към останалите. Скоро Кинг обаче започва да харесва групата, в която са се събрали доста нестандартни образи. Оказва се, че тези хора могат да му помогнат да продължи по много и неочаквани начини.

„Не искахме да правим сериал, който да изследва болката и скръбта, а история за хората, които успяват да продължават напред”, заявява сценаристът Скот Силвери.  Той признава, че от самото начало, докато е замислял сериала, си е представял Матю Пери в главната роля. „Имам огромен опит с такива групи за терапия и не се нуждаех от предварително проучване за ролята”, споделя пък Пери, който е посещавал психотерапия заради пристрастеността си към болкоуспокояващи, развита след едно негово заболяване.  Критиката хвали сериалa като нестандартна смесица между трагедия и комедия, но най-голямото признание е номинацията за People’s choice award – наградите, раздавани ежегодно след гласуване на зрителите в САЩ.

Не пропускайте да се посмеете с нестандартния начин на Матю Пери за превъзмогване на скръбта в премиерния сериал „Смело напред” от 21 март, всеки делничен ден от 18.30 ч., по Diema.