Историята за Пепеляшка с едни от най-красивите и млади турски актьори стартира с двучасов епизод на 7 април от 21.30 ч.

Те са млади, красиви, многообещаващи и за първи път застават заедно на снимачната площадка за най-новата хитова премиера в ефира на Diema Family – „Надежда за обич”. Една съвременна история за Пепеляшка, пресъздадена по толкова вълнуващ и впечатляващ начин, че сериалът заслужено се превръща в истински хит и най-гледаното заглавие в Турция през изминалото лято.

„Надежда за обич” ще дебютира в родния ефир на 7 април със специален двучасов епизод – от 21.30 и 23.30 ч., след което зрителите на Диема Фемили ще могат да следят поредицата всеки делничен ден от 21.30 ч. Освен вълнуваща история и трима впечатляващи актьори, сериалът ще донесе със себе си и известни промени в програмата на медията – от 7 април другият хитов сериал „Мелодия на сърцето” ще се излъчва всеки делничен ден от 19.30 ч., а „Щастливи заедно” ще започва от 23.30 ч.

„Надежда за обич” среща зрителите с живота на Умут (Гизем Караджа) – младо и красиво момиче, чийто живот е досущ като приказката за Пепеляшка. Умут работи в популярен фризьорски салон и живее заедно със семейството си – майка си, доведения си баща, две доведени сестри и двама доведени брата. По-малкото й братче и майка й са единствените хора, за които тя се грижи с цялата си любов. Потискана от двете си сестри, които непрекъснато я ревнуват, и от баща си, който взима цялата й заплата, за да си купува алкохол, Умут е човекът, който поддържа домакинството и се грижи за всичко в къщата. В такава враждебна семейна среда, Умут прави всичко възможно, за да не загуби надеждата си. Съдбата обаче винаги знае кога да се намеси. Точно в този момент тя среща Озан /Шюкрю Йозйълдъз/ - млад, красив и от богато семейство. Двамата се влюбват от пръв поглед, с което тяхната приказка започва. Озан обаче скрива факта, че е от богато семейство, за да не загуби любимата си. Той дори започва работа в същия салон, за да е близо до Умут. И двамата крият любовта си от своите семейства – Умут не може да признае заради консерватизма на баща й и по-големия й брат, които не й позволяват да излиза с момчета. Озан също не казва на родителите си за Умут заради предразсъдъците им спрямо бедните. Колкото по-силна става любовта им, толкова по-дълбоки стават и тайните между тях. „Надежда за обич” е история за любовта, обременена с предразсъдъците на класовите различия. История за любовните триъгълници, чистотата на една любов и може ли тя да се съхрани и да просъществува въпреки пречките, които техните светове налагат.

Освен вълнуващата сюжетна история, „Надежда за обич” се превръща в истински хит и заради актьорски състав, който постоянно е в центъра на медийното внимание. Гизем Караджа, в момента 21-годишна, влиза в телевизията директно от модния подиум. През 2011 година тя става втора на конкурса „Мис Турция” и представя страната си на „Мис Свят”, където печели специалната награда за най-добър национален костюм. Още по-интересни са образите на двамата мъже в поредицата – Шюкрю Йозйълдъз /Озан/ и Берк Октай /в ролята на Хакан/. Дълга кариера на модел и манекен има зад гърба си Берк Октай. Той става Best Model през 2003 година и участва в над 100 ревюта в Париж, Милано, Токио, Дубай и Москва, работейки за марки като Армани, Прада и Джанфранко Фере. И докато Берк и Гизем вече имат по няколко успешни участия в сериали, за Шюкрю Йозйълдъз героят Озан  е първата главна роля. Това дори става причина за първия скандал на снимачната площадка – Октай, който вече се радва на голяма популярност,  възразява ролята на не особено известния до този момент Шюкрю да бъде по-голяма и по-важна за сериала. Тук се намесва продуцентът, който тушира конфликта по интересен начин, като просто дава на Берк по-голям хонорар – така световноизвестният модел взима по 20 хиляди лири на епизод, докато Шюкрю, въпреки по-централната си роля – получава по 15 хиляди.

Не пропускайте премиерата на „Надежда за обич” от 7 април, всеки делничен ден от 21.30 ч. по Diema Family.