На 7 април от 21.30 ч. зрителите на канала ще видят първата голяма роля на Шюкрю Йозйълдъз

Майстор на жиу жицу прави своята първа голяма роля в най-новия сериал на Diema Family – „Надежда за обич”. Неговата премиера зрителите ще видят на 7 април със специален двоен епизод от 21.30 ч.

Преди да попадне в светлината на прожекторите, Шюкрю Йозйълдъз, който влиза в ролята на Озан, не е и подозирал, че някой ден ще се превърне в звезда. 25-годишният красавец, израснал в родния си град Измир заедно с баща си и сестра си, пристига в Истанбул със съвсем други планове – да следва корабно инженерство. На втората година обаче се насочил към мениджмънта и дори заминал за Португалия по линия на европейската програма Еразъм. Едва след това, при връщането си в Турция, решил да изучава актьорско майсторство. Преди да бъде избран за главната роля в „Надежда за обич” имал само две второстепенни роли – в сериала обаче прави толкова силно впечатление, че вече има предложение и за първия си игрален филм. Любопитна подробност около актьора е, че се е занимавал с източни бойни изкуства и е бил майстор на жиу жицу и муай тай.

От 7 април зрителите на Diema Family ще го видят като Озан – богат младеж, готов на всичко, дори на конфликт със семейството си, за да бъде със своята любима- бедната Умут, в чиято роля се превъплъщава звездата на турското кино Гизем Караджа. „Надежда за обич” ще стартира със специален двучасов епизод – от 21.30 до 23.30 ч. Премиерата на поредицата ще доведе и до две промени в програмата на Диема Фемили – от 7 април  „Мелодия на сърцето” ще се излъчва всеки делничен ден от 19.30 ч., а „Щастливи заедно” ще започва от 23.30 ч.

Не пропускайте премиерата на „Надежда за обич” от  7 април, всеки делничен ден от 21.30 ч. по Diema Family.