Не пропускайте началото на любовната история от 21.30 ч. по Diema Family

Звездата от „Опасна красота” Гизем Караджа се завръща в българския ефир с премиерния сериал на Diema Family – „Надежда за обич”. Неговата премиера зрителите ще видят тази вечер от 21.30 ч. със специален двоен епизод.

Интересен е фактът, че чаровната актриса не е имала планове да става звезда. „Ако не беше актьорската професия, щях да стана графичен дизайнер”, признава Гизем Караджа, която в сериала влиза в образа на Умут – младото и красиво момиче, чийто живот е досущ като приказката за Пепеляшка.

Сериозен принос за нейната кариера имат родителите й. Именно майка й я насочва към моделството – по нейна идея Гизем участва в конкурса „Мис Турция 2011”, където печели второ място и представя страната си на „Мис Свят” – там тя отново се представя достойно и получава специална награда за най-добър национален костюм. Именно титлата дава силен тласък на професионалното й развитие – веднага след това Гизем получава предложение за главна роля в сериал, където си партнира с едни от най-известните турски актьори.

Гизем е единствено дете, което обяснява и постоянните грижи на родителите й за нея. Когато правила първите си стъпки в телевизията, баща й дори поставил GPS в колата й, за да знае винаги къде е.

В новия сериал на Diema Family също се превъплъщава в доведена дъщеря в консервативно семейство, което й забранява да се среща с момчета. Съдбата обаче винаги знае кога да се намеси. Точно в този момент случайността я среща с Озан (Шюкрю Йозйълдъз) - млад и красив младеж от богато семейство. Двамата се влюбват от пръв поглед, с което тяхната приказка започва. Но любовта им ще бъде подложена на много изпитания.

Как ще се развие тяхната история - гледайте „Надежда за обич” от 7 април по Diema Family.