Берк Октай в премиерния сериал „Надежда за обич” от 21.30 ч. по Diema Family

Актьорът и световноизвестен модел Берк Октай е сред звездите в новия премиерен сериал по Diema Family „Надежда за обич”, който зрителите могат да гледат от 21.30 ч. всеки делничен ден. В поредицата Октай влиза в ролята на Хакан, който е принуден да се бори за любовта си в сложен любовен триъгълник. 

Докато сериалът представя съвременна приказка за Пепеляшка, то животът му е класически пример за приказката за грозното пате. Когато е само на 13 години, той тежи 70 килограма и никой не предполага, че десетина години по-късно възпълничкото момче ще стане Best Model. Точно това обаче се случва през 2003 година, когато печели престижната титла. След признанието Best Model кариерата му на модел процъфтява, а ангажиментите с най-големите модни къщи в света следват един след друг. 

Въпреки натоварената програма той спазва обещанието, което дал на родителите си, а именно – завършва следването си, специалност инженер-геолог. Актьорът не крие силната връзка помежду им въпреки разстоянията, които ги делят. Родителите му живеят в Анкара, а заради работата си Берк прекарва по-голяма част от времето си в Истанбул. 

Друг важен член от семейството му е… ротвайлерът Кеш. Двамата са родени на една и съща дата – 28 октомври, но Берк е на 31, а Кеш на три години. Заради него той дори се премести в къща с градина. Миналата година актьорът неочаквано се появи с 35 шева на лицето. Медиите веднага написаха, че домашният му любимец го е нападнал и изпохапал. Берк обаче категорично отхвърли това и обясни шевовете си с битов инцидент. 

Не липсват спекулации и около личния живот на актьора – медиите постоянно свързват името му с някоя красива жена, включително по време на снимките на „Надежда за обич”, когато му приписаха връзка с главната актриса Гизем Караджа. Истината обаче е, че от четири години той има връзка с Мерве Шарапчъоглу – в края на февруари дори организира парти-изненада за 26-ия й рожден ден и каза, че евентуална женитба би била чудесна развръзка на техните отношения.

Зрителите могат да гледат Берк Октай в премиерния сериал „Надежда за обич” всеки делничен ден от 21.30 ч. по Diema Family