Гледайте играта от 18.00 ч. по Нова

В последния епизод на „Сделка или не“ участие взе Ирена от Люлин. От играта си в предаването,  тя искаше да спечели 15 000 лева, с които да се отправи на мечтано пътешествие заедно приятеля си.

Ирена призна, че счита себе си за хазартна натура и не се притеснява да рискува и да играе до последно. Тя бе твърдо решена да си тръгне с мечтаната сума и това я мотивира да издържи на напрежението. То достигна своя връх на финала на предаването, когато в играта на ѝ останаха само сумите от 10 и 50 000 лева. Първоначално Ирена реши да рискува и прие оферта да смени кутията си, но след като чу познатия телефонен звън и новото предложение на Банкера, тя се разколеба. В крайна сметка, Ирена реши да избере сигурността и сключи сделка, тръгвайки си от предаването със сумата от цели 20 000 лева. А на финала се оказа, че в нейната кутия е имало 50 000 лева.

Много малко смелост не достигна на Ирена да се превърне в един от участниците, тръгнали си с феноменална сума от „Сделка или не“, но дали стратегията ѝ е била правилна, ще оставим да прецени самата  тя. Тази вечер отново ще имаме възможността да се насладим на играта на поредния участник в „Сделка или не“. Кой ще има възможността да изпробва късмета си, ще разберем точно в 18.00 ч. по Нова.