Гледайте играта от 18.00 ч. по Нова

В последния епизод на „Сделка или не“ участие взе още една звезда от най-бляскавото шоу в ефира на Нова – Dancing Stars. Това бе световният шампион по таекуон – до и любим екшън герой Антон Касабов.

Спокоен и уверен в собствените си възможности, Антон ни зареди с много позитивни емоции по време на играта, като в същото време не пропусна и възможността да изнесе едно истинско шоу за зрителите. Актьорът показа един от най-ефектните и запомнящи се начини за отказване на оферта, затваряйки бутона пред себе си с прецизен удар с крак.

За съжаление, макар и да даде най-доброто от себе си в играта, късметът на Антон му изневери. Той отвори всички големи суми малко преди финала на предаването, а след това реши да приеме оферта да смени кутията си – ход, който трябваше да обмисли по-добре, защото така си тръгна със скромните 20 лева, които бяха в новоизбраната от него кутия.

Тази вечер честта да играе пред зрителите на „Сделка или не“ ще се падне на Дарин Ангелов. А какво ще се случи, ще разберем точно в 18.00 ч. само по Нова.