Интервюта с Орлин Павлов, Милица Гладнишка и Георги Низамов в EVA през юни

Корицата на EVA през юни е гореща. Какво му пишат фенките, дали прилича на Джъд Лоу, защо е пилотирал самолет над Лонг Айлънд – един от любимите мъже на всички българки Орлин Павлов разказва пред списание EVA.

Юнският брой на изданието помества екшън интервю след едномесечното му американско турне и поканата да е първият български мъж лице на линия парфюми на известна козметична марка, между пътуванията за промоцията на филма „Живи легенди“ и участията му в наградите на БГ Радио.

В новия брой чаровната Милица Гладнишка от журито на „Като две капки вода“ отваря тийнейджърския дневник и душата си. Забавно и искрено тя разказва за войните й с глада и страстта към вкусното хапване, бурните емоции, любовта и удивлението пред преподавателя й в НАТФИЗ професор Здравко Митков, както и за благородните й планове за великото бъдеще.

В новия брой читателите ще се забавляват и с Георги Низамов, който работи със звездите в „Като две капки вода” за артистичното им представяне на сцена. Играл e и магарето Мокси, и Хамлет, и фолкпевицата Дрислава, и стрелочник от Сточна гара, работил е в клубове, нощни барове и всевъзможни заведения и е... актьор по душа, шоумен по сърце. Към това вървят всички негови истории, които по брой и колорит биха засрамили и Шехерезада с нейните 1001 нощи.

Интервютата с Орлин Павлов, Милица Гладнишка и Георги Низамов ще откриете в EVA през юни.