Сцена от премиерния хитов сериал „Ифет” предизвиква любителите на романтичните истории

Зрителите на Diema Family стават сценаристи. Поводът е премиерата на хитовия сериал „Ифет”, който ще дебютира в ефира на медията на 1 юли точно в 22.30 ч.

Именно сцена, на която се вижда как главният герой Джемил (Ибрахим Челиккол) пали таксито си пред очите на Ифет (Дениз Чакър), предизвиква всички, които винаги са мечтали да определят хода на сюжета. Вдъхновени от сцената, зрителите трябва да дадат отговор на въпроса „Как според вас започва историята” и като истински сценаристи, да напишат предложения как е започнало всичко.

Всички свои идеи зрителите трябва да напишат като лично съобщение на Фейсбук страницата на канала. А голямата награда ще сбъдне мечтата на всички сценаристи – да видят реализиран своя сюжет на малкия екран. Екипът на медията ще избере най-силното предложение, което ще заснеме и ще излъчи в ефира на Diema Family.

Какво е нужно да знаят всички, които искат да се включат в играта?

•             Вижте сцената от сериала „Ифет” на Facebook страницата на Diema Family и като коментар, изпратете своите предложения до 20-и юни /петък/

•             Не забравяйте да вдъхнете истински живот на идеята си – напишете ни какви имена бихте дали на актьорите, какви са техните отношения, какво ги е довело до тази сцена и всичко, което би направило историята още по-интересна.

•             За да бъде историята пълноценна, е добре предложеният от вас сценарий да бъде съставен от поне 5-10 изречения

•             Екипът на медията ще очаква оригинални и интересни предложения. Високо ценени ще бъдат авторските идеи, а не тези, които припокриват сюжета на самия сериал.