За „Имитаторът”, „Извън контрол”, „Чакала” и още хитови заглавия можете да гласувате до неделя в полунощ

Експлозивен шпионски трилър, криминална лента и екшън от носителя на Оскар" Стивън Содърбърг са между новите предложения във „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Заглавията във втората седмица от кампанията пък се допълват от филм за всички фенове на романтичните комедии, както и от криминална драма за зловещ сериен убиец. 

От днес зрителите могат да гласуват за своя фаворит във „Великият понеделник”, а предложенията са: „Чакала” с Брус Уилис и Ричард Гиър, „Клиентът” с Томи Лий Джоунс и Сюзън Сарандън, американският екшън „Извън контрол”, „Не е лесно” с участието на Мерил Стрийп и „Имитаторът” - с историята за зловещ имитатор на серийни убийци. 

Днес ще станат ясни и първите победители и кои са най-активните участници на специалното Facebook приложение на „Великият понеделник” миналата седмица. Наградите за трима от тях са златна карта за кино, купа за пуканки и билети за кино за двама. Един от всички гласували през седмицата пък ще спечели тениска с уникален дизайн, а неговото име ще определи томбола измежду всички участници. 

Освен да гласуват за любим филм във „Великият понеделник”, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия и да канят приятели да подкрепят техния фаворит.