Нови пет предложения и още награди за киноманиаци очакват зрителите във Facebook

Едно американско семейство се бори за оцеляване в съвременен преразказ на класическия научно-фантастичен трилър на Хърбърт Уелс във „Война на световете”. Или по-скоро това може да се случи, ако едноименната лента и едно от новите предложения във „Великият понеделник” – „Война на световете” на режисьора Стивън Спилбърг, стане фаворит на публиката следващия понеделник в 21.00 ч. по KinoNova

Екшън-трилърът „Колумбиана” e още един от кандидатите за победа, а следващата седмица той може да срещне зрителите със Зоуи Салдана и Джорди Молла в една история за наемен убиец, търсещ мъст за смъртта на близките си.

Мат Деймън можем да видим в ролята на старши офицер Рой Милър в „Зелена зона”,  „Константин” - изумителен свръхестествен трилър с Прюит Тейлър Винс и Питър Стормеър, е още едно от предложенията във „Великият понеделник” тази седмица. Еди Мърфи пък пристига в Америка като петото предложение във „Великият понеделник” в комедията „Пристигане в Америка”. Гласувайте за една от тези ленти тук.

Освен да гласуват за любим филм във „Великият понеделник”, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия, да канят свои Facebook приятели да подкрепят техния фаворит, както и да печелят страхотни награди, между които златна карта за кино. 

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova