Най-големият български сайт предизвиква всички дизайнери да направят концептуален дизайн за мобилно приложение на пощата

АБВ Поща провокира всеки, който знае как трябва да изглежда перфектното мобилно приложение за имейл, да се включи в конкурса за дизайн на мобилно приложение на пощата. Екипът на АБВ Поща иска да даде шанс на талантливи млади дизайнери и да стимулира креативността им в дигитална среда. 

Предложенията трябва да бъдат не просто красиви, но интуитивни и практични. 

Участниците в конкурса трябва да представят идеята си под формата на три отделни изображения - за навигационно меню, кутия (inbox) и нов имейл. 

Крайният срок за изпращане на предложенията е 20 юли, а победителят ще бъде избран от жури и ще бъде обявен на 1 август. От 20 до 31 юли на страницата на конкурса в секция „Галерия“ ще се проведе и публично гласуване чрез харесване на изложените предложения, като предложението, събрало най-много харесвания, ще вземе втора награда.

Спечелилата първо място идея ще донесе на автора си Apple iPad Mini Retina Wi-Fi 16GB, а класираният на второ място дизайн носи 150GB пространство за съхранение на информация в www.dox.bg

Конкурсът е организиран от АБВ Поща и One Design Week, а журито, което ще оценява дизайнерските идеи, е съставено от маркетинг експерти и дизайнери от Нетинфо.