Vbox7.com с ексклузивно партньорство с туристическото предаване „Без багаж”

Vbox7.com, най-голямата платформа за разнообразни локални видеа, предлага на потребителите си екслузивно туристическо съдържание. Това е поредната стъпка, която сайтът прави по линия на стартиралата наскоро партньорска програма. 

Любителите на околосветски пътешествия ще намерят интересно и богато туристическо съдържание в официалния профил на “Без багаж”. Новите епизоди на предаването, което се излъчваше по БНТ, сега могат да бъдат гледани само онлайн на страниците на vbox7.com. На страниците на сайта могат да бъдат гледани и всички стари епизоди на „Без багаж”. 

Всеки петък ще бъде пускан нов епизод от поредицата, посветен на различна държава, културата й и местните особености. 

„Без багаж” ще представя освен колорита на представяната дестинация и практични съвети за всеки, който е решил да посети съответното място. Динамичната визия и полезната информация за бита и културата на всяка една държава ще пленят всеки, който обича пътуванията. 

В първия епизод от новия сезон, който стартира на 28 юни, ще стане ясно защо Крит се счита за най-мистериозния гръцки остров и как критските жени предупреждават мъжете си да не кръшкат и то само с клонче от отровното растение олеандър. Ще се разкрие в коя местност на острова се сбъдват желания и къде в манастира Превели се намира една от най-ценните за християните светиня. За потребителите с буйна кръв ще има подробна информация за купищата забавления на най-големия гръцки остров.

Видео съдържанието на „Без Багаж” е поредното екслузивно съдържание, предоставяно специално за потребителите на vbox7.com. Екипът на сайта обещава, че няма да спира да изненадва феновете с нови и още по-разнообразни видеа от официалните профили.  

А кои са новите официални профили от партньорската програма на vbox7.com – ще разберете скоро.