Финалистката във VIP Brother Образцов дом даде пространно интервю в „Дикоff”

„Аз тръгнах да си търся мъж извън рамките на България, защото тук много мъже искат да бъдат с мен, но не защото ме познават каква съм аз, а защото ме гледат като трофей. При едно пътуване до  Испания той ми направи впечатление.  Харесах го, защото беше скромен, а не сваляч” – това разкри финалистката във VIP Brother Образцов дом Жени Калканджиева за началото на връзката ѝ със съпруга ѝ Тачо в „Дикоff”.

„Имах такова намерение (да се разведа с Тачо). Може би единствената ми грешка беше, че избързах да го кажа в медийното пространство, без да го обмисля по-сериозно. Беше под влиянието на афекта бях много афектирана и ядосана… Но в крайна сметка отношенията между хората не са просто един документ. Да не говорим,че имаме и малко дете, за което също трябва да се грижим. Ако кажа, че ще се развеждам и не се разведа – ще излъжа. Ако ти кажа, че няма да се развеждам и се разведа – пак ще излъжа. В момента сме в едни добри, нормални човешки взаимоотношения като мъж и жена, майка и баща на дете”, разказа Жени Калканджиева.

Още подробности за отношенията между двамата съпрузи и тяхното участие във VIP Brother Образцов дом гледайте във видеото, а цялото интервю на Сашо Диков с Жени Калканджиева може да гледате в „Дикоff” в NovaPlay.