
Менюто в кулинарното шоу този понеделник от 11.30 ч. по Нова
Този понеделник в предаването „Бон Апети” е ден, посветен на тиквата. Кулинарите на Нова Лора и Стоян ще приготвят за предястие печена тиква, но не сладка, а солена със сирене. Обещават, че ще ни хареса.
За основно очаквайте пиле със заатар - една много вдъхновяваща смес от подправки, която ще овкуси месото във ориенталски стил. Към пилето ще добавят и апетитен сос. А за десерт ви чакат трюфели с тиква, които на вкус вероятно ще ви напомнят на така обичания чийз кейк. С тази рецепта Лора и Стоян откриват и седмицата на десертите в кулинарното шоу на Нова.
Точните рецепти ще научите в „Бон Апети” в понеделник от 11.30 ч. по Нова.