Гледайте комедийния трилър с Уенди Малик днес от 14.15 ч. по Нова

Номинираната за „Златен глобус” звезда Уенди Малик се опитва да докаже своята невинност, след като е обвинена в жестоко убийство в премиерния за българския телевизионен ефир комедиен трилър „След всички тези години”. Лентата е дело на режисьора Скот Смит, известен с работата си по сериала „Наричайте ме Фиц”, и е екранизация по историята в нашумелия едноименен бестселър на Сюзън Айзъкс.

Ден след пищната годишнина от сватбата й Одри Брандън (Уенди Малик) получава неприятна изненада: богатият й съпруг Майкъл я напуска заради по-млада жена. Но когато след няколко месеца тя се спъва в трупа на същия този чаровник Майкъл, прострян на пода в средата на идеално обзаведената им кухня, всичко около нея рухва. Сякаш никой не се учудва, че върху оръжието са единствено отпечатъците на Одри. Изоставената съпруга е единственият заподозрян по случая. Тя знае, че ще прекара остатъка от живота си в затвора, освен ако не разобличи истинския убиец на съпруга си. Избягвайки под носа на полицията, тя се отправя към Манхатън, където научава повече, отколкото някога е искала да знае за Майкъл. И повече, отколкото някога е смятала за възможно, за самата себе си…

Не пропускайте разплитането на мистерията в премиерния за българския телевизионен ефир комедиен трилър „След всички тези години”. днес от 14.15 ч. по Нова.