Соня и Червенкова ще се изправят в епична битка за спасяване на имунитета си в Big Brother All Stars в момента по Нова

Противоречията в Къщата на Big Brother All Stars все повече се задълбочават, след като голяма част от Съквартирантите се обявиха против маниера на общуване на Евгени Минчев и отказаха да търпят повече неговите обидни квалификации. Началото на революцията постави вече напусналата шоуто Йоана, която направи всичко възможно вълната на недоволство да залее цялата Къща. Певицата Деси Слава реши да запази неутралитет, а Къци категорично застана на страната на ексцентричния ПР.

В момента по Нова търпеливата досега Ваня Червенкова ще надигне глава срещу Минчев и ще отправи редица забележки към неговото поведение. Джаферович ще се закани люто на Лорда, а Соня ще се опита да превземе крепостта чрез лична разправа с неговия сподвижник Къци. 

В живото предаване довечера зрителите ще видят и как двете най-силни дами в Къщата – Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова – ще се изправят една срещу друга в епична битка. Те ще трябва да дадат най-доброто от себе си, защото залогът е техният имунитет. В номинационната игра дамите ще бъдат капитани на двата отбора, а Съквартирантите трябва да покажат знания и бърза мисъл. Един от тях ще се опита да играе против правилата, с което ще навлече глоба за всички. 

Тази вечер ще се проведат и вторите зрелищни номинации в Къщата. Според късмета, който изтегли, Къци отново трябва да номинира очи в очи. Не пропускайте събитията в Big Brother All Stars в момента по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.