Тенис звездата даде пространно интервю на Галя Щърбева и Лора Крумова за „Комбина”

„Изключително съм щастлив за това, което правя. Винаги съм искал да направя мач в България. Когато видях усмивките на децата, се почувствах все едно съм вкъщи, което е изключително важно за мен, защото не се прибирам често в България. Затова винаги, когато имам възможност се връщам”. Това разкри Григор Димитров пред водещите на „Комбина” Галя Щърбева и Лора Крумова, които взеха обширно интервю от българския тенисист в деня на мача му срещу Гаел Монфис.

„Днес може да си осми а утре двадесет и осми в ранглистата. Важно е да бъдете непредсказуеми. Винаги съм непредсказуем и не играя по правилата. Това ми помага да изляза от тежки ситуации”, посъветва тенисистът малките български таланти, които имаха възможност да получат открит урок от звездата.

„Важно е да има с кого да се състезаваш, за да ставаш по-добър. Затова съм благодарен на баща ми, че когато бях малък организираше такива групи. Връзката между треньор и баща е много тънка”, разказа Григор Димитров.

Тенис звездата не скри, че е имал тежки моменти в кариерата си. „Винаги когато загубиш мач започваш да се съмняваш в себе си. Но това не е било повече от 3-4 дни. Никога не съм си помислял да се откажа от тениса”.

Целият разговор на Григор Димитров с Галя Щърбева и Лора Крумова гледайте във видеото.

Гришо победи Гаел Монфис в уникално демонстративно шоу пред българската публика, излъчено по Нова. Вижте емоционалния финал на мача във видеото тук>