Нови любовни изпитания очакват Коко и Дани тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Неочаквани промени изненадват приятелите в квартирата на „София – Ден и Нощ“. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова съдбата неочаквано среща Боби с негова почти забравена любов от миналото. Тази съдбоносна среща ще отвори нова страница в отношенията между приятелите и никой не предполага, колко сложни ще се окажат те оттук нататък.

Пред любовни трудности се изправя и новата двойка в сериала - Дани и Сабина. Емоционалната Ина прави всичко възможно, за да се чувства сигурна и спокойна във връзката си и иска все повече от объркания Дани. Тя обаче не осъзнава, че нейната упоритост може да предизвика обратен ефект. За напрежението между двамата ще допринесе и Поли, която изненадващо ще напусне работата, която Сабина ѝ е уредила, оставяйки я да се оправя сама.  Коко опитва нов, нестандартен и още по-комичен начин, за да стигне до интимност с Ани. Ще проработи ли този път планът му, ще стане ясно тази вечер по Нова.

За разлика от нейните приятели, Рая определено започва да се радва на добър късмет, обръщайки черната си поредица от неуспехи в последните седмици. Червенокосата красавица най-накрая намира работата, за която винаги е мечтала. На новото работно място съдбата ще й поднесе букет от бурни емоции, както и нови  изпитания. Вярвайки в късмета си, Рая сякаш променя своя път за добро. Дали обаче ще бъде ли достатъчно силна, за да се справи с предизвикателствата? Отговора ще разберете в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ тази вечер от 22.00 ч. по Нова телевизия.