Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир всяка събота от 19.30 ч. по Нова

По случай предстоящите празници Национална лотария „даде още допинг“ на печалбите. В играта „На крачка от късмета“ броени дни преди Коледа специалната коледна изненада беше още един страхотен чисто нов автомобил. Така първите двама участници, които преминат финалната линия щяха да си тръгнат с прекрасни чисто нови автомобили. За третия участник също имаше допълнителна награда – 55 инчов LED телевизор и 1 000 лева. 

Щастливците, които взеха участие в играта бяха Христо Христов от град Стара Загора, Катя Стоянова-Илиева  от град Костинброд и Емил Димитров от град Бургас. След първия избор на монети лидер в играта беше Емил. Той беше направил 2 крачки, Катя се беше придвижила с една крачка. Обратът в играта настъпи след втория избор на монети, когато Христо изпревари опонентите си и се придвижи само на крачка от финала и спечелването на първия автомобил. Точно той трябваше да направи своя трети избор на монета. Заложи на монета номер 5, на която обаче беше ликът на Емил, който също се придвижи на крачка от финала. Ред беше на Катя. Тя заложи на две крачки, точно колкото й трябваха, за да настигне другите играчи и избра монета номер 1. Изборът на Катя определи и първия голям късметлия тази вечер. Това беше Христо, чиито лик беше на гърба на монетата, избрана от Катя. Той премина финалната линия и се качи в своя чисто нов и много красив автомобил. 

За Катя и Емил играта продължи. Емил беше на ред и избра монета номер 9. На гърба на монетата беше ликът на Христо, което означаваше, че все още никой не печели втората кола. За Катя остана честта да определи втория голям късметлия за вечерта. Оставаха 3 неотворени монети – две с лика на Катя и една с лика на Емил. Шансовете бяха в полза на младата дама от град  Костинброд. Тя избра монета номер 8. Монетата се обърна и я направи собственик на втория невероятен автомобил в играта. 

Вие също имате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от телевизионните игри на Национална лотария. Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в жребиите за Телевизионните игри „Национална лотария“ през следващите 30 дни.

Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир всяка събота от 19.30 ч. по Нова.