Не пропускайте филмите днес следобед – „Маркъс” от 12.30 ч., „Яж, моли се и обичай” от 14.30 ч. и „Грозна като смъртта” от 17.10 ч. по Нова

Забавление и добро настроение ще предложи филмовата програма с три заглавия в неделния следобед по Нова. Кино маратона в 12.30 ч. откриват Хю Грант, Николас Хоулт и Рейчъл Уайз, които са звездите в романтичната комедия „Маркъс”. 

Филмът, който е дело на създателите на хитовата продукция „Дневникът на Бриджит Джоунс”, е вдъхновен от бестселъра на Ник Хорнби „Кажи ми, Маркъс”. Зрителите ще видят Хю Грант като красив и богат ерген, който се радва на необвързващи връзки и е готов на всичко в търсенето на неангажирани дами. Той си измисля въображаем син и започва да посещава сбирки на самотни родители. Така се среща с 12-годишния Маркъс, който преобръща живота му и провокира невероятно смешни ситуации. 

След това зрителите отново могат да гледат Джулия Робъртс и Хавиер Бардем, които преминават през серия любовни изпитания в романтичния филм „Яж, моли се и обичай” от 14.30 ч. по Нова. В търсене на своето истинско Аз, героинята на Робъртс се отправя на далечно пътешествие, за да открие удоволствието от храната в Италия, силата на молитвата в Индия, вътрешна хармония и любов в Бали.

Кулминацията в забавния кино следобед ще настъпи с хитовата комедия „Грозна като смъртта” от 17.10 ч. по Нова. Филмът разказва за невероятното приключение на 21-годишната Вайълет Санфорд в Ню Йорк. Надарена с кадифен глас, тя започва работа като барманка в клуб „Грозна като смъртта”, където се радва на голяма популярност. 

Не пропускайте филмите днес следобед – „Маркъс” от 12.30 ч., „Яж, моли се и обичай” от 14.30 ч. и „Грозна като смъртта” от 17.10 ч. по Нова.