Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

На тест е подложено приятелството между героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Галя отива на командировка извън града, оставяйки приятеля й Бранко сам в апартамента с най-добрата й приятелка Рая. Тя не подозира обаче, че кълнещият се във вярност бизнесмен ще се възползва от създалата се възможност да остане без вниманието й. 

Друг герой в риалити серила също ще се възползва от шанса да постигне целта си. Стела попада на видео в интернет, в което участват Теди и бившият й приятел. Възползвайки се от пикантността на видеоматериала, тя решава да го покаже на Марио, за да прекрати връзката му с диджейката. 

Междувременно леля Гинчи има нужда от Коко и нейното обаждане в квартирата едва не разкрива плановете му пред Митко. Племенникът, който няма представа за случващото се, продължава с неохота да помага предателството на най-добрия му приятел да се осъществи. Дали Митко ще разбере тънките сметки на Коко, или ще се окаже без леля и наследство? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay