Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” са разстроени, след като Боби обявява решението си да напусне квартирата и да живее с Лиляна в хижата на Васко. В епизода на риалити сериала тази вечер всички търсят начин да се успокоят след неочаквания развой на събитията в общия им дом. 

След като Боби вече не е в квартирата, Стела се чувства свободна да взима решения, като например да покани Андре да се нанесе при нея. Тази стъпка обаче ще провокира нови последствия. 

В новия епизод Бранко ще отправи бизнес предложение към Рая – да направят агенция за нестандартни фото модели. Подкрепяйки и финансирайки тази идея, той буди поредното подозрение за нечиста игра у Дани, който очевидно не е безразличен. Междувременно Галя е притеснена заради вниманието му към Рая. Дали наистина това е добра бизнес идея, или е просто начин Бранко да е все по-близо до Рая?

Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay