Гледайте романтичната комедия днес от 12.30 ч. по Нова

Звездата от „Всички мои деца” и „Дните на нашия живот” Линдзи Хартли ще бъде изправена пред труден избор в романтичната комедия „Между сърцето и разума” днес от 12.30 ч. по Нова.

Хартли влиза в ролята на Натали - редакторка на книги с малко успехи в кариерата и личния живот. Младата жена решава, че е крайно време да поеме по нов път и приема работа в Лос Анджелис. Новият  й работодател обаче се оказва известната авторка на бестселъри Бевърли Уилкокс (номинираната за „Златен глобус” Морган Феърчайлд), която има безкраен списък от капризи и желания. Въпреки непрекъснатите критики и нападки на госпожа Уилкокс, Натали прави всичко възможно, за да й угоди. В забързаното си ежедневие Натали случайно се натъква на привлекателен сърфист. Тя обаче получава важен житейски урок - да не съди за книгите по кориците, защото мъжът, който изглежда „перфектно на хартия”, не винаги може да е правилният избор.

Дали Натали ще направи правилният избор, гледайте в романтичната комедия „Между сърцето и разума” днес от 12.30 ч.  по Нова.