Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Драматични и трудни сбогувания предстоят за приятелите в риалити сериала „София – Ден и Нощ”, който тази седмица се излъчва от понеделник до петък от 22.30 ч. по NOVA. Една любов е на път да  приключи завинаги, а един от съквартирантите ще бъде изправен пред най-трудното решение – да напусне ли квартирата, за да преследва щастието си в далечни земи? 

След заминаването на най-добрата си приятелка – Марго, Стела все по-трудно се справя с чувството за самота. Най-неочаквано обаче тя ще намери приятел в лицето на един от съквартирантите. Спонтанна почивка ще постави началото на новото приятелство, но ще предизвика и появата на скрити тайни от миналото. 

В името на любовта Коко отново ще се оплете в серия от приключения. Решен да изкара шофьорска книжка и да впечатли момичето на живота си, най-забавният съквартирант ще се забърка в кражба и ще предизвика истинска катастрофа с безумни последствия.

Неловки моменти очакват Митко, който ще влезе в директен сблъсък с женската част от квартирата и със собствената си майка – строгата леля Мария. Как ще приключи сблъсъкът между майка и син, кои двама души ще си кажат „Сбогом” и кой ще напусне квартирата, за да поеме по нови и далечни пътища? 

Гледайте „София – Ден и Нощ” от понеделник до петък от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.