Не пропускайте сблъсъка тази вечер от 22.00 ч. по DIEMA SPORT 2 и онлайн на платформата GONG PLAY

„Челси” посреща градския си съперник „Уест Хям” в лондонското дерби от първия кръг на Висшата лига. Именно със сблъсъка на „Стамфорд Бридж“ ще бъде затворен и първият уикенд в английския елит, в който станахме свидетели на изключителни сблъсъци. Двубоят между двата гранда е тази вечер от 22.00 ч. и ще бъде излъчен пряко в ефира нa DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата GONG PLAY.

Сблъсъкът ще бъде и първият официален двубой за новия наставник на „сините“ Антонио Конте. До този момент специалистът не бе работил извън своята родина Италия, където за последно води шампиона „Ювентус”, напомня сайтът gong.bg.

Очаква се дебюти за „Челси”  да запишат новите попълнения Миши Бачуай и Н'Голо Канте. Курт Зума остава извън сметките заради контузия в коляното. В същото време мениджърът на „чуковете“ Славен Билич обяви, че звездата на тима Димитри Пайе не е готов, за да изиграе пълни 90 минути. Пайе започна по-късно своята подготовка заради участието си на UEFA EURO 2016.

Не пропускайте развръзката на сблъсъка между „Челси” и „Уест Хям” тази вечер от 22.00 ч. пряко в ефира нa DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата GONG PLAY.