Гледайте мачовете в ефира на DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и онлайн платформата GONG PLAY

Горещ съботен ден се очертава както в родното футболно първенство, така и в Английската висша лига. От 14.30 ч. „Тотнъм” посреща „Ливърпул” в изключително важен за тима двубой, тъй като „шпорите” нямат победа срещу „червените” на „Хартни Лейн”. Феновете на английския футбол могат да гледат мача директно по телевизия DIEMA SPORT и онлайн платформата GONG PLAY.

„Арсенал” пък гостува на „Уатфорд” в 17.00 ч., а срещата ще бъде излъчена на живо по DIEMA SPORT 2 и онлайн платформата GONG PLAY. „Артилеристите” ще направят всичко възможно да се докажат след не особено доброто им представяне срещу „Ливърпул” и „Лестър”, но „стършелите” също искат да се докажат след разочарованието, което поднесоха на феновете си в двубоя срещу „Челси”.

От 19.30 ч. „Хъл Сити” посреща „Манчестър Юнайтед”. „Тигрите” поднесоха изненада с двата си поредни успеха в предишните кръгове, но и „Манчестър” започна солидно своята кампания през новия сезон. Развръзката от този сблъсък може да бъде гледа на живо отново в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн платформата GONG PLAY.

Петият кръг в Първа професионална лига пък ще  противопостави днес два отбора, които все още лъкатушат в изявите си – „Ботев Пловдив” и „Нефтохимик”. Едва в миналия кръг бургазлии постигнаха първата си победа за сезона, като надиграха гостуващия Берое с 1:0. „Ботев” дотук надигра единствено закъсалия Славия, а заедно със своя съперник има еднакъв актив от последните три мача – две загуби и победа.Слабите резултати доведоха до сериозни рокади в ръководството на „канарчетата“. Как ще се развие сблъсъка между „Ботев” и  „Нефтохимик” феновете ще могат да видят от 19.00 ч. по DIEMA SPORT, както и  онлайн платформата GONG PLAY

Отново днес „ЦСКА София”ще се изправи срещу „Локомотив Горна Оряховица”. „Червените” ще излязат повече от мотивирани в предстоящия си мач от 5-ия кръг на Първа професионална лига. Причината за това е новият треньор, Едуард Йорданеску, който акостира на стадион „Българска армия“ през тази седмица, подкрепен лично от легендата Христо Стоичков. Дали Йорднаеско ще се докаже в първия си двубой начело на „ЦСКА София”? Срещата е от 21.15 ч. и отново има запазено място в ефира на DIEMA SPORT, както и  онлайн платформата GONG PLAY.

Не пропускайте най-интересните срещи от Първа професионална лига на родното първенство и Английската висша лига в ефира на DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и онлайн платформата GONG PLAY.