"Събуди се" и "Комбина" слагат старт на есенния сезон този уикенд

По темата

В нови студиа, с нов декор и нови рубрики публицистичните предавания на NOVA тази есен ще представят важните теми, героите на деня в разтърсващи истории и ексклузивни гости.

"Събуди се" влиза в новия сезон с изцяло нов декор и по-голямо студио. Мира Иванова и Деян Веселинов ще се грижат зрителите да започват деня с най-интересните събития през уикенда, от 7.55 до 11.00 ч.  С нова рубрика "Говори с Ива" в екипа на NOVA се завръща Ива Софиянска-Божкова, която подготвя поредица срещи с децата на популярни български личности. В първото издание Ива представя Тодор Батков-син, в търсене на отговора по-лесен или по-труден е животът в сянката на известни родители. Рубриката ще представи и известни дами, които за първи път ще покажат своите бебета пред камерата на NOVA. В емоционални интервюта пред Мон Дьо популярни български и чуждестранни личности ще разкажат своите истории. Диана Найденова подготви специален сезон на "Карай направо", посветен на президентските избори. Зад волана ще видим кандидатите за стола на "Дондуков 2".

Още снимки от новото студио на "Събуди се" вижте ТУК

"Ничия земя" и "Темата на NOVA" се завръщат в ефира от този уикенд с нови, въздействащи материали и срещи с любопитни събеседници. Екипът на "Разследване" се заема с поредната серия заплетени случаи и схеми, в които са въвлечени хора на различни нива в администрацията, известни личности от политическия и бизнес елит у нас.

Миролюба Бенатова ще продължи да разказва своите вълнуващи истории в авторската си рубрика "Миролюба Бенатова представя" и ще споделя опита си на точното място в точния момент, заедно с екипа на Новините на NOVA.

"Комбина" ще открие есенния сезон тази неделя, 11 септември, в ново студио, с обновена визия и нов час – от 17.00 до 19.00. Лора Крумова, заедно с познатата "комбина" – Галя Щърбева, Краси Боев и Мария Йотова ще представят ексклузивни гости в емоционални срещи и разтърсващи истории. В първото предаване ще видим Волен Сидеров, Деница Гаджева и сина им в откровен разговор с Галя Щърбева. На живо, часове преди старта на новия сезон на VIP Brother, Краси Боев за първи път ще влезе в най-обсъжданата Къща, заедно с Алекс Сърчаджиева. Агентът, откраднал "История славянобългарска", ще проговори след 31 години мълчание пред Мария Йотова, а Наско Сираков ще разкаже ексклузивно пред Лора Крумова за Стоичков и папараците, за Левски, за Илияна и катастрофата, която преживя. 

"Здравей, България" и най-опитната двойка водещи Ани Цолова и Виктор Николаев продължава да събужда зрителите с актуалните теми, гости и анализи всяка делнична сутрин – от 6.20 до 9.30 ч. В предаването стартира и нова рубрика, част от кампанията на Новините на NOVA "Мисия Образование". В нея всеки понеделник най-разпознаваемите лица на Новините ще търсят решения на най-наболелите проблеми в българското образование. Продължава "Опознай България" – рубриката на "Здравей България", която стартира през летния сезон и в която популярни личности водят зрителите на любимите си места в България. 

Точно в полунощ, от 12 септември, започва новият сезон на "Часът на Милен Цветков" с отзвука от темите на деня  в дискусия с атрактивни  гости.