Не пропускайте старта на новия сезон на предаването днес от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA

Предаването "Комбина" се завръща днес в ефира, за да открие есенния си сезон в ново студио, с обновена визия и нов час – от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA Лора Крумова, заедно с познатата "комбина" – Галя Щърбева, Краси Боев и Мария Йотова ще представят ексклузивни гости в емоционални срещи и разтърсващи истории. Още в първото предаване екипът е приготвил за зрителите изключително интересни и актуални теми и гости.

В студиото гостуват Волен Сидеров, Деница Гаджева и сина им ще се покажат в непозната за зрителите семейна светлина в откровен разговор и с Галя Щърбева. Политикът няма да пропусне да коментира и актуални теми от обществения живот като бежанската криза.

Бежанската криза ще бъде основна тема и с един от другите гости в студиото – нашумелия през последната половин година Динко от Ямбол.

В свое разследване Галя Щърбева пък разкрива международна схема за фиктивни бракове между български гражданки и бежанци. Откъс от разследването гледайте във видеото от “Събуди се”.

На живо, часове преди старта на новия сезон на VIP Brother, Краси Боев за първи път ще влезе в най-обсъжданата Къща заедно с Алекс Сърчаджиева.

Агентът, откраднал "История славянобългарска", ще проговори след 31 години мълчание пред Мария Йотова, а Наско Сираков ще разкаже ексклузивно пред Лора Крумова за Стоичков и папараците, за Левски, за Илияна и катастрофата, която преживя. 

Не пропускайте старта на новия сезон на „Комбина” днес от 17.00 ч. по NOVA. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”