Темите и гостите в "Събуди се" в събота и неделя от 7.55 ч. по NOVA

Съботно-неделният сутрешен блок на NOVA "Събуди се" с водещи Мира Иванова и Деян Веселинов и този уикенд ще изненада зрителите с ексклузивни интервюта, атрактивни гости и теми в ефира. Професор Стефан Данаилов застава пред Мира Иванова в специално интервю. В рубриката "Карай направо" кандидатът за президент Веселин Марешки се отправя към Президентството с Диана Найденова. Историята на Мустафа – детето, за което всички говорят през последните дни, и въпросителните, които провокира темата, ще коментират водещата Нана Гладуиш и бившият депутат от "Атака" Калина Крумова.

За връзката между театъра и рокендрола – 24 години след дебюта на "Секс, наркотици и рокендрол" Дони, Коцето Калки и Ивайло Христов са готови за предстоящото европейско турне на култовата постановка. На 11 той става концертмайстор, на 20 вече е в Лондон, а на прага на 30-те е концертмайстор на световноизвестния Кралски Концертгебау оркестър в Амстердам – властелинът на цигулката Веселин Пантелеев-Ешкенази в интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо. В "Говори с Ива" за първи път зрителите ще видят Иво Карамански-младши с откровен разказ за баща си.

Отново само в "Събуди се" зрителите ще се срещнат с двегодишния Иво Кирков, който вече може да чете. Сензацията на седмицата – разводът на най-известната двойка в света Брат Пит и Анджелина Джоли ще предизвика гореща дискусия в студиото. Различните гледни точки по темата ще представят Светослава Рудолф, Ива Екимова, Мариан Станков-Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова. Очаквайте и първото интервю с първия изгонен от звездното риалити VIP Brother 2016. A как риалити сериалът "София – Ден и Нощ" се превърна в социален феномен, а героите му – в любимци на младежите, зрителите ще видят през погледа на неговия продуцент Краси Ванков.

Не пропускайте ексклузивната среща с едни от популярните лица на България и актуалните теми на деня в "Събуди се" – в събота и неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.