Лошото момче на Холивуд - Били Боб Торнтън, в ролята на Лошия Дядо Коледа не оставя никакъв шанс за лошо настроение

Тринадесет години след премиерата на “Лошият Дядо Коледа“, която излезе на екран през 2003 година, “Лошият Дядо Коледа 2“ се завръща, зареден с нови сили да създаде серия от ситуации, унищожаващи всеки признак на лошо настроение. Филмът е една неустоима комедия, намигваща към коледния жанр в киното и ще се разпространява от Лента в киносалоните у нас от 25 ноември.

Уили (Били Боб Торнтън) е хроничен пияница и цапнат в устата сексманиак, който пуши цигара след цигара и в края на всяка година си избира различен магазин, за да се прави на Дядо Коледа, докато крои поредния план за измама заедно с партньора си – джуджето Маркъс (Тони Кокс).

Във филма участва и носителката на “Оскар” и “Златен глобус” - Кейти Бейтс. Предстоят нови приключения за двамата, а забавлението е гарантирано от режисьора на лентата Марк Уотърс, който има сериозен опит в създаването на касови комедии с “Гадни момичета” и “Призраци на бивши гаджета”.

Лента  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на „Лента”: "Зрителна измама 2" и "Механикът: Възкресение", завладяващите комедии – "Моята голяма луда гръцка сватба 2”, „Денят на мама”, „Любезните пичове”, "Ох, на дядо!", "Палави мамчета", приключенският фентъзи филм „Добрият великан” и революционните хитове в трилър-жанра "Игра на нерви“, "I.T.”, премиерите на "Маймуна”, "Deepwater Horizon: Море в пламъци“ и "Момичето от влака“, на 18 ноември в кината излезе "Операция Ескобар“, а от 25 ноември не пропускайте и "Лошият Дядо Коледа 2“.

Подробна информация за заглавията, разпространявани от Лента, можете да намерите на уебсайта на компанията.