Певецът се впуска в предизвикателството “Като две капки вода” от 27 февруари в 20.00 ч. по NOVA

 Новата българска песен завладя за броени дни българското интернет пространство, а клипът ѝ  се превърна в едно от най-споделяните видеа в социалните мрежи. Прочувствената балада “Гълъбо” завладя сърцата на публиката както с невероятното изпълнение на певеца Мирослав Костадинов – Миро, така и  с красивата визуална естетика на видео ѝ, в което участват актьорът от хитовия сериал “Откраднат живот” Димо Алексиев и фотографът Красена Ангелова.

По темата

“Това е една песен на Вида Пиронкова. Нейни са музиката и текста, а аз само пея. Всички сме гости на Вида в тази песен и на Игор Марковски, който беше мост между музиката на Вида и зрителя”, разкри Миро в “Здравей, България”.

Песента “Гълъбо”  е част от предстоящ албум на Вида Пиронкова. За успеха на баладата допринася и невероятния акомпанимент от пианото на професор Людмил Ангелов и виолончелото на Анет Артинян, отбелязаха Миро и Красена. Режисьори на видеото към “Гълъбо” са Васил Стефанов и Стефка Николова.

Междувременно Миро се готви за ново предизвикателство – участие в  новия сезон на обичаното шоу за звездни превъплъщения “Като две капки вода”.

Какво още разказаха Миро, Димо Алексиев и Красена Ангелова за песента “Гълъбо”, гледайте във видеото от “Здравей, България”.

Не пропускайте старта на петия сезон на “Като две капки вода” на 27 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA.