Примата на българската естрада разкри участието си тази сутрин в “Здравей, България“, а харизматичният актьор и водещ по време на участието си в “На кафе“ по NOVA

Липсващото звено и трети член на звездното жури в новия сезон на най-обичаното шоу “Като две капки вода“ беше разкрит по време на гостуване в “Здравей, България“. Примата на българската естрада Йорданка Христова ще допълни триото с дългогодишния си опит и безспорен професионализъм на българската и международната сцена. “Много е весело, това шоу блика от чувство за хумор! Ще бъда в компанията на Фънки и Виктор Калев, който е цар на имитациите!”, сподели развълнувано Йорданка Христова в ефира на NOVA. Изпълнителката на едни от най-емблематичните песни в музикалната ни история разкри още, че с останалите членове на журито не са си разпределяли конкретни роли, но за нея е важна артистичността, защото когато човек е запленен от изпълнението, дори да има дребни неточности, те не са от значение.

Изненадите продължиха и в любимото на зрителите “На кафе“ по NOVA с обявяване на още един от участниците в звездния каст на единственото шоу за преобразявания в България. Харизматичният актьор и водещ – Башар Рахал, ще влезе в обувките на някои от най-известните български и световни изпълнители, посрещайки предизвикателствата на един специфичен жанр – имитацията. По време на предаването днес ко-водещият на Гала си припомни уменията в един култов за 90-те танц на песента Macarena. 

“Това специално предаване може би ми харесва най-много от всички в българският ефир, защото  е ужасно позитивно, няма омраза, всички те харесват, дори и да се провалиш – всички ти се радват. Видях се и с Етиен Леви, който е страшно позитивен и в пет изречения ми каза три мъдрости. Но няма да крия, че много се притеснявам от имитациите, защото цял живот се опитвам да бъда автентичен.“, сподели Башар Рахал, пред Гала тази сутрин, а тя го похвали за танцувалните му умения.                  

Не пропускайте старта на “Като две капки вода“ на 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.