Актрисата ще се изправи пред предизвикателствата на преобразяването от 27 февруари в 20.00 ч. по NOVA

Един от най-запомнящите си участници от първото издание на "Пееш или лъжеш" – актрисата София Джамджиева, ще се присъедини към звездния състав на "Като две капки вода", което стартира от следващия понеделник, 27 февруари, от 20.00 ч. по NOVA. След като впечатли зрителите с визия, вокални данни и чувство за хумор по време на успешния нов формат, дамата ще се отправи към предизвикателствата на шоуто за преобразявания. 

"Предаването за мен е една бленувана възможност. Това е прекрасен шанс да работя с креативен и обожаван от мен екип – най-готиното семейство на Балканския полуостров. Преобразяванията ще са голямо изпитание, от доста време не съм била на сцена", разказва Джамджиева, която си пожелава да влезе в обувките на Шер. 

По темата

Разпознаваемият глас на София озвучава героите в различни пълнометражни филми и сериали. Киното е най-голямата й страст, а професионалната среща със седмото изкуство – сбъдната мечта. Като асистент в холивудски продукции, снимани в България, чаровната блондинка  работи с Гейбриъл Бърн, Патриша Аркет, Колин Фарел и други световноизвестни актъори.  

"Пееш или лъжеш" доказа, че има не само забавен характер, но и потенциал да бъде платформа за нови открития. Поканата към София Джамджиева е доказателство за приемствеността между един нов успешен формат и предаване с вече изградени традиции", коментират от екипа, който обещава големи изненади и колоритни образи в петия сезон на "Като две капки вода".

Не пропускайте старта на "Като две капки вода" на 27 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA. 

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.