“Това шоу дава възможност на артистите да надскочат собствените си граници“, заяви популярната изпълнителка

Неизчерпаема енергия, концентрация в хореографията и сериозни вокални изпълнения ще бъдат основните приоритети за новия обявен участник в пети сезон на "Като две капки вода"  – Люси Дяковска. Любимото шоу за преобразявания ще стартира в ефира на NOVA следващия понеделник, 27 февруари, от 20.00 ч.   

“Участието ми в шоуто ще бъде състезание със самата мен. “Като две капки вода“ дава възможност на артистите да надскочат собствените си граници. Това е моментът да покажа на зрителите и на себе си какво съм научила за тези 40 години“, разказва певицата, която не спира да предизвиква себе си в различни сценични появи. Кариерата на Люси бележи сериозен старт на световната сцената с немската поп група No Angels и продължава с емблематични мюзикъли като “Котките“ и Buddy, както и поредица от самостоятелни концерти.

Популярната изпълнителка, която беше част от журито в X Factor и специален гост в “Пееш или лъжеш“, загатва, че най-трудното в преобразяванията за уникалния формат ще бъде “да остави Люси“ и да жертва своята индивидуалност. “Много съм наблюдателна! Това ми помага изключително бързо да улавям характерните черти в други артисти“, издава тя, определяйки като по-трудна задача различният тембър и гласовата характеристика.

Не пропускайте старта на “Като две капки вода“ на 27 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.