Певицата разказа за предизвикателствата пред нея на сцената и живота в студиото на "Комбина"

Животът на Люси Дяковска е разделен между България и Германия. В един период от него тя е буквално музикална икона, преследвана от фенове и папараци. Хора припадат под сцената. Изживява това в едни от най-крехките моменти в живота си - когато е тинейджърка. Днес е жена, която е гражданин на света. А сега се впуска към поредното предизвикателство - участие в петия сезона на шоуто за звездни превъплъщения "Като две капки вода".

"Ще участвам в “Като две капки вода”, защото съм любопитна докъде се простират моите граници като артист. Никога не съм се оставяла комфорта да ме завладее. Ние артистите си поставяме граници какви са ни възможностите, защото ги знаем и трудно ги прескачаме.", разкри Люси Дяковска.

"Когато си добър и успешен в една работа, не трябва да се спираш. Благодарение на моето любопиствтво никога не съм го правила", разказа певицата.

Какво още разказа Люси Дяковска пред Лора Крумова за своя живот на и извън сцената, гледайте във видеото от "Комбина".

Не пропускайте големия старт на “Като две капки вода“ този понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.