Любими звезди предават олимпийския огън в нощта на преобразяванията тази вечер от 20.00ч. по NOVA

Любими участници от изминали сезони и осем нови за шоуто звезди ще се срещнат в тържествения старт на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Петият сезон на уникалното шоу за преобразявания ще започне с тържествено предаване на "олимпийския огън" между артистичните участници. В нощта на старта ще бъдат разкрити и последните две имена, които ще провокират и впечатляват зрителите с 13 оригинални превъплъщения. Водещите на предаването – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, ще се срещнат за първи път с новото жури с членове Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев - Фънки, а участниците ще получат възможността да докажат колко умело могат да излязат от зоната на комфорта. 

Снимки на обявените вече участници в шоуто може да видите ТУК

"Не само изпълненията, но и актьорските неща са трудни за един професионален актьор. Цял живот се опитвам да бъда автентичен, а сега трябва да се науча да имитирам", разказа Башар Рахал пред камерата на "Събуди се". По време на своята репетиция по хореография популярният актьор и водещ опита някои от култовите движения на големи звезди, за да влезе по-лесно в обувките на своя образ.

"Дървена" походка, ръмжене на сцената и общуване с публиката бяха само част от задачите, които менторът по актьорско майсторство Милица Гладнишка постави на ДесиСлава, София Джамджиева и Михаела Маринова. "Ако Фънки ме изкритикува на първия лайв, след това няма да мисля за нищо друго освен за образите ми в шоуто", заяви певицата ДесиСлава, която очаква рок представителят в журито да бъде отново най-откровен в критиките си.

Кои ще бъдат звездните попълнения в състава на шоуто? Какви ще бъдат първите преобразявания на участниците? Ще разберете по време на големия старт на “Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.