Не пропускайте старта на пети сезон на шоуто – тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA

Грандиозно шоу, неочаквани преобразявания и разкриване на последните двама участници, единият от които е спортист – това предстои при старта на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA.

"Довечера зрителите ще видят нещо уникално – Виктор Калев ще бъде истинско чудовище на сцената", издаде продуцентът Магърдич Халваджиян, който гостува в студиото на "Здравей, България" заедно с Виктор Калев. Майсторът на имитациите ще открие вечерта с взривяващо представяне, минути преди да заеме мястото си като част от звездното жури на шоуто до Йорданка Христова и Димитър Ковачев - Фънки.

Гостуването на Халваджиян и Калев в "Здравей, България" загатна някои най-интересните моменти от дългоочакваното начало на петия сезон на "Като две капки вода". "Зрителите ще видят двама от участниците директно на сцената. За първи път в пети сезон ще имаме и спортист. Надявах се да имаме и политик, но всички са в кампания", разказа продуцентът. Участниците са в сериозни репетиции през последната седмица, а екипът е истински впечатлен от нещата, които се случват на сцената.   

"Свикнал съм да бъда пред публиката, да бъда оценяван и преценяван. Сега аз ще трябва да коментирам колеги – ще бъде трудно и много различно. В шоуто ще ми се случи да бъда себе си", разказа Калев. Той допълни, че ще бъде искрен към участниците и полезен за развитието им в предаването.  

По темата

Тази година актьорът с емблематични имитации ще открие шоуто с впечатляващо преобразяване. "Трябва да хванеш детайлите и най-характерното в образа на човека, когото имитираш. Ако това се случи с чувство за мярка, имитацията не е подигравка, а сполучливо изиграване", разказа Виктор Калев. Той призна, че в детството си често е имал комични ситуации – следствие от имитациите на съседи и учители. 

Продуцентът и актьорът бяха категорични, че има много български и световни артисти, които нямат нужната харизма за рулетката на "Като две капки вода", която трябва да предлага големи вариации на артисти от музикалната сцена. 

За разлика от миналите сезони довечера участниците ще се представят и директно ще се впуснат в своите първи преобразявания. Водещите на предаването Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека ще посрещнат Люси Дяковска, Миро, Башар Рахал, ДесиСлава, София Джамджиева, Михаела Маринова и още двама участници. 

Кого ще имитират осемте звезди и как ще се справят в първата нощ на дългоочакваните имитации? Не пропускайте големия старт на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.