Най-позитивното шоу е категоричният лидер в ефира, събрал над 1 000 000 зрители пред екрана

Петият юбилеен сезон на най-обичаното и единствено шоу за звездни преобразявания у нас "Като две капки вода" стартира с изключителен успех в понеделник по NOVA. По данни на независимата международна пийпълметрична агенция Nielsen Admosphere Bulgaria интересът към шоуто расте с всяка година и това е най-успешният старт на предаването досега сред активното население 18-49. 

Още снимки от грандиозния старт вижте в галерията ТУК

Първият епизод от новия сезон на "Като две капки вода" е гледан от над 1 000 000 от всички зрители в България. В часовия слот 20.00-23.00 ч. NOVA e лидер сред посочените целеви групи с категорична преднина пред втората по гледаемост телевизия bTV, която в същия слот бе заложила на ключови за пролетния си сезон проекти. Първият епизод на "Като две капки вода" е изборът на 39.3% от активното население на страната (18-49), което е със 75% повече дял от втората по гледаемост телевизия bTV. 

NOVA доказва лидерската си позиция дори още по-красноречиво сред активното градско население 18-49, където аудиторният дял на телевизията е с два пъти по-голям от този на втората по гледаемост телевизия bTV или 43.9% и разлика от 111%. Два пъти повече от bTV събра шоуто и сред най-трудно достъпната целева група 18-34, където "Като две капки вода" е гледано от 42.3% от зрителите, което е със 107% повече от втората по гледаемост телевизия bTV. 

След като през есента на 2014 г. NOVA отне лидерството от bTV, през 2015 и 2016 г. категорично го затвърди, в началото на 2017 г. NOVA продължава да държи на качественото, разнообразно и иновативно съдържание, с което печели интереса на зрителите и за пореден път доказва, че е категоричният и безспорен лидер на българския телевизионен пазар. 

По темата

Невероятните преобразявания на новите звезди в "Като две капки вода" в понеделник обещават изключително успешен сезон. На сцената за първи път бяха представени и последните двама необявени досега участници – Коцето Калки и футболиста Ваня Джаферович. Първият победител в новия сезон на "Като две капки вода" стана финалистът от X Factor Михаела Маринова, която изправи публиката на крака с "Жена на всички времена" на Петя Буюклиева. Както традицията на шоуто повелява, Михаела дарява наградата си на значима благотворителна кауза по неин избор. Тя ще помогне на осеммесечната Бориса Досева, която е с тежки двигателни нарушения и се нуждае от сериозна рехабилитация и медицински грижи.

Как ще се представят участниците по време на втория лайв на най-гледаното шоу в ефира "Като две капки вода" и ще успеят ли да пресъздадат атрактивните изпълнители, които им се паднаха, зрителите ще разберат следващия понеделник, 6 март, от 20.00 ч. само по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.